miércoles, 24 de agosto de 2011

Un entrenador que coneix bé el club

En efecte Juan Moscoso, com ja hem dit, ja coneix el CE Mataró, i a més el conneix de moments dolents, quasi com l'actual i va ajudar a donar-li una empenta cap amunt.
Havia estat aquí com a jugador la temporada 1978-79, quan amb Vicenç Junqué d'entrenador el CE mataró va pujar de 1a Regional a Preferent, i després va tornar-hi la temporada 1987-88 també a 1a regional, jugant tots els partits i fins i tot acabant de jugador- entrenador, i portant l'equip fins al tercer lloc. La temporada següent va continuar només de jugador i va jugar 23 partits.

Però la temporada 1991-92, quan Tomàs Pallarès era el president i el Mataró encara era al pou de la 1a Regional, va venir d'entrenador i amb un equip on destacaven Moner, Càmara, Agustí, Moisés, Galceran, Nacho, Andreu, Roland, Ricky, va aconseguir el segon lloc que va donar dret a jugar la promoció, en la qual el Mataró superant l'equip lleidetà del Térmens, va pujar a Preferent, iniciant així una època daurada del club.
Va tancar la seva etapa d'entrenador aquí la temporada següent en la qual el Mataró va acabar en tercer lloc de Preferent a només dos punts de poder jugar la promoció. La temporada següent va deixar el lloc a Miquel Corominas, que en dos anys va obtenir dos ascensos retornant el Mataró a 3a Divisió.

No hay comentarios:

Publicar un comentario