miércoles, 24 de agosto de 2011

El CE Mataró prepara la nova temporada a Segona Catalana

L’equip groc-i-negre acabarà competint a Segona Catalana després d’un any d’incerteses
El CE Mataró prepara una temporada esportiva que es preveia convulsa. Després d’abandonar la competició a la Preferent Territorial i no saber exactament que seria del primer equip per la temporada 2011/2012, finalment el conjunt groc-i-negre competirà al grup II de Segona Catalana. L’equip va iniciar els entrenaments el passat dimarts dia 16 d’agost a les ordres de Juan Moscoso, qui serà de nou l’entrenador de l’equip mataroní. A hores d’ara la plantilla es presenta flexible, doncs després de renovar a pocs jugadors encara s’ha de tancar un equip en el que de moment hi ha jugadors en estat de prova.

Els que de moment estan confirmats són Victor i Jordi Villafons a la porteria, Marc Domenech, Aitor Hernàndez, Pol, Jordi Aymerich i Diego a la defensa, Marcial, Adrià, Oscar i Moreno en el centre del camp i López, Maymi, Medina i Ori a la punta d’atac. El passat diumenge l’equip de Moscoso va disputar el primer partit de pre-temporada contra el Premià de Mar. Els mataronins van vèncer als premianencs per un resultat de 3 a 4. Sobre el paper encara no està definit l’objectiu de l’equip per aquesta temporada, però com Moscoso afirma ‘s’intentarà lluitar pel màxim’ tot i les dificultats econòmiques. El CE Mataró encetarà la temporada el dia onze de setembre enfrontant-se a la Unificació Llefià com a visitant. Entre els equips maresmencs l’Argentona, el Vilassar de Dalt o el Premià de Dalt acompanyaran a l’equip mataroní en el seu camí a la Segona Catalana.

D’altra banda, el club groc-i-negre no espera cobrar diners per la venda de Cesc Fàbregas al Barça. Jordi Pi explica que “Cesc va marxar del Mataró abans dels 12 anys i ara torna al club blaugrana amb 24”, motiu pel qual té entès que “no rebrem diners en concepte de formació i solidaritat”. “Tenim a gent treballant per mirar si realment ens pertoca alguna part, encara que sigui petita, d’aquest traspàs, però no hi comptem perquè pel que sabem això no serà així”, afegeix. El possible benefici pel Mataró de la venda del jugador de l’Arsenal ve de lluny, quan la temporada passada l’extinta directiva de Sardà i companyia tenia previst cobrar uns 300.000 euros si el jugador d’Arenys tornava al Barça. Tampoc van encertar en això.Font:Capgros.

No hay comentarios:

Publicar un comentario