lunes, 22 de agosto de 2011

El projecte del CE.Mataro agafa forma

el CE Mataró va emetre un comunicat de premsa on imformava que el "triumvirat" Marcial Serrano, Jordi Pi i Gerard Floriach passaven a ser la nova directiva de l'entitat. I que el tècnic escollit per aquesta nova junta directiva per dirigir el CE Mataró és Juan Moscoso, un entrenador que ja fa molts anys va dirigir a l'equip mataroní i que és tot un rodamons del futbol català.

Els principals objcetius dels nous dirigents són dos, el primer formar un equip per competir a Segona Catalana aquesta temporada, i el segon i més complicat, sanejar econòmicament l'entitat per tal de poder celebrar el centenari del club el proper any 2012. Tot això sense descuidar-se de la secció de futbol sala del club i de la base de l'entitat que aquest any tornarà a tenir el seu juvenil competint amb els millors equips de l'estat a la Divisió d'Honor Juvenil.
El projecte agafa forma
Poca cosa més deia el comunicat de premsa del club, i per tant tot encara era una incògnita saber si el primer equip del CE Mataró ressucitari o si tot acabaria sent un intent fallit. Però ara després d'unes setmanes, el nou CE Mataró ja és una realitat i ja ha disputat el seu primer partit aquest diumenge passat. El conjunt dirigit per Juan Moscoso es va imposar 3 a 4 davant el Premià de Mar, un equip que aquest any competirà a Primera Catalana, una categoria per sobre de la que competirà el CE Mataró.
Ara mateix Moscoso compta amb una plantilla de 21 jugadors, tot i que la majoria d'ells encara estan a prova, i no se sap quins seran els escollits finals per defensar la samarreta d'un CE Mataró que vol tornar a ser gran.
L'equip començarà la lliga el proper 11 de setembre al camp del Llefià de Badalona, fins aquesta data el conjunt mataroní està obert a incorporar més jugadors, encara que l'objectiu del club és tenir una plantilla curta i reforçar-se amb els juvenils de l'entitat. El perfil del jugador que busca el club és el mateix de l'any passat, jugadors de la ciutat i de la comarca que no tinguin pretenssions econòmiques, perquè com la temporada passada, per ara la caixa del CE Mataró continua buida.Fuente:Tot Mataro

No hay comentarios:

Publicar un comentario