miércoles, 31 de agosto de 2011

El CE Mataró busca 'estabilitat' en aquesta nova temporada

El CE Mataró es troba a les portes de començar una nova temporada en menys de quinze dies, el proper 11 de setembre al camp del Llefià. La temporada 2011-2012 començarà, això sí, amb normalitat i sense problemes respecte altres temporades. Tal i com explica Jordi Pi, tant ell com Marcial Serrano són els encarregats “de portar i coordinar el futbol base de l’entitat”. Respecte a l’any passat hi ha hagut “un creixement en número de nens inscrits”, i creu que es deu a la bona feina feta la temporada passada. “Arrel de la retirada del primer equip, els pares van veure que els diners dels nens són per la base, no per alimentar un primer equip, i això genera confiança també en veure que tot a la base va seguir endavant”, afegeix.
Els groc-i-negres segueixen la seva preparació de cara a l'inici de lliga

“No sortir als mitjans per coses estranyes”
Pi té molt clar l’objectiu d’aquest nou Mataró, dirigit per gent de futbol, ja que la secció de futbol sala la porta Gerard Floriach i el primer equip se n’encarrega Juan Moscoso. Els noms citats, aquests dos i els de Serrano i Pi, són entrenadors que fan de tot per tirar endavant el que Pi defineix com “ser un club normal” que “competeixi cada setmana”. “No volem sortir més als mitjans per coses estranyes, si se’ns menciona ha de ser per temes esportius, com ha de ser en un club corrent”.

Jordi Pi també remarca que el primer equip serà “completament amateur”, que s’està formant a cost zero i que això permetrà que no suposi un cost dins l’estructura del club. Pagar arbitratges i poca cosa més per un equip que el que ha de fer és “jugar cada setmana i estar on pugui”. Tot per un objectiu clar: “L’any passat volíem recuperar la credibilitat, ara el que volem és estabilitat”.Font:CapGros.

No hay comentarios:

Publicar un comentario