lunes, 8 de agosto de 2011

El CE Mataró lliga els primers fitxatges

El Club Esportiu Mataró lliga les primeres incorporacions per formar un equip de cara la temporada que ve. El nou entrenador, Juan Moscoso, es reuneix avui amb una desena de jugadors més per intentar ampliar la plantilla groc-i-negra.

El Club Esportiu Mataró ha de construir un equip començant de zero si vol celebrar el centenari amb un mínim de dignitat. El nou tècnic, Juan Moscoso, i els ara responsables de l’entitat (Pi, Serrano i Floriach) ja han lligat les primeres incorporacions; un porter, dos homes de banda i un centrecampista de creació. L’entrenador dels mataronins presenta els reforços.

A banda d’aquests primers fitxatges, Juan Moscoso es reuneix aquest vespre amb una desena més de jugadors per intentar incorporant-los al projecte del Club Esportiu Mataró. L’objectiu és confeccionar una plantilla de 18 o 20 futbolistes per començar a entrenar dimarts que ve, dia 16 d’agost.

El club prioritza els contactes amb jugadors de la ciutat o de la comarca. De totes maneres, Moscoso remarca que la situació econòmica del Mataró no permet massa alegries a l’hora d’anar a buscar jugadors. La proposta econòmica és nul•la perquè l’entitat no pot prometre cap mena de contraprestació monetària.

Els sistemes 4-3-3 i 4-2-3-1 són els preferits de Juan Moscoso. El nou tècnic del Mataró està acostumat a treballar amb aquests dibuixos tàctics, però és conscient que potser haurà d’ajustar la formació de l’equip a les característiques que tingui la plantilla definitiva. En aquest cas, en funció dels jugadors, Moscoso escollirà el sistema tàctic més adient.

No hay comentarios:

Publicar un comentario