lunes, 22 de agosto de 2011

El nuevo CE Mataró debuta con victoria ante el Premia.

Primer test i primera victòriaTot i tenir al davant un equip d'una categoria superior i tenir una plantilla formada per jugadors nous i molts encara de prova, el CE Mataró va donar una molt bona imatge en el seu primer partit de pretemporada i es va imposar 3 a 4 a domicili al camp del Premià de Mar.
 Luís López va avançar als mataronins als vint minuts de joc, però en el darrer quart d'hora de la primera part, el Premià va donar la volta al marcador i va marxar al descans amb un contundent 3 a 1 a favor

A la represa el Mataró es va treure la son de les orelles i només començar el segon temps Maymí escurçava diferències. Al minut 65' de joc, Luís López feia l'empat, i ja a les acaballes del partit Uri Martínez feia el gol de la victòria d'un CE Mataró que en el globlal del partit va ser superior al seu rival.

Ara aquest dimecres a dos quarts de nou de la nit el Mataró jugarà al camp del Llavaneres el seu segon partit de preparació.

PREMIÀ DE MAR - CE MATARÓ 3-4
MATARÓ: Victor, Marc, Joan, Moreno, Jonathan, Adrià, Marcial, Luís López, Medina, Uri Martínez i Maymí. També van jugar Oscar, Aymerich, Diego, Villazón, Abel i Dani.
GOLS: 20' Luís López (0-1), 33' (1-1), 40' (2-1), 42' (3-1), 47' Maymí (3-2), 65' Luís López (3-3), 80' Urí Martínez (3-4). Font:Tot Mataro.