lunes, 29 de agosto de 2011

El CE Mataró, golejat en un amistós amb el juvenil B de l'Europa

El CE Mataró segueix preparant-se amb amistosos de cara al proper inici de temporada a Segona Catalana. El conjunt groc-i-negre, dirigit enguany pel tècnic Juan Moscoso, va caure golejat per 0-4 davant un combinat dels juvenils B i C de l’Europa. Després de vèncer per la mínima al Premià en el darrer amistós de pretemporada, l’equip es va topar amb un conjunt escapulat superior en aquest segon amistós. Els joves del barri de Gràcia van golejar i podria haver estat amb una diferència més gran, ja que van fallar un penal que hauria ampliat el resultat final.

Els mataronins tenen per davant menys de quinze de cara a l’inici de lliga, el proper 11 de setembre al camp del Llefià. La temporada 2011-2012 començarà, això sí, amb normalitat i sense problemes respecte altres temporades. Tal i com explica Jordi Pi, tant ell com Marcial Serrano són els encarregats “de portar i coordinar el futbol base de l’entitat”. Respecte a l’any passat hi ha hagut “un creixement en número de nens inscrits”, i creu que es deu a la bona feina feta la temporada passada. “Arrel de la retirada del primer equip, els pares van veure que els diners dels nens són per la base, no per alimentar un primer equip, i això genera confiança també en veure que tot a la base va seguir endavant”, afegeix.

“No sortir als mitjans per coses estranyes”
Pi té molt clar l’objectiu d’aquest nou Mataró, dirigit per gent de futbol, ja que la secció de futbol sala la porta Gerard Floriach i el primer equip se n’encarrega Juan Moscoso. Els noms citats, aquests dos i els de Serrano i Pi, són entrenadors que fan de tot per tirar endavant el que Pi defineix com “ser un club normal” que “competeixi cada setmana”. “No volem sortir més als mitjans per coses estranyes, si se’ns menciona ha de ser per temes esportius, com ha de ser en un club corrent”.

Jordi Pi també remarca que el primer equip serà “completament amateur”, que s’està formant a cost zero i que això permetrà que no suposi un cost dins l’estructura del club. Pagar arbitratges i poca cosa més per un equip que el que ha de fer és “jugar cada setmana i estar on pugui”. Tot per un objectiu clar: “L’any passat volíem recuperar la credibilitat, ara el que volem és estabilitat”.Font:CapGros.

No hay comentarios:

Publicar un comentario