domingo, 4 de noviembre de 2012

Victoria amb polemica ....

El CE.Mataró guanya un polemic partir que ha estat aturat 15 minuts , els visitants han acabat el partit amb 9 jugadors al terreny de joc ....

CE.Mataró 3 - Turo Peira 2

CE MATARÓ: Pol Flores, Víctor Yustos (Juan 67'), Antonio Pérez, Michael Baraffe, Isma, Alex Aznar "Parri", Uri (Ibu 88'), Sauras (Castillo 60'), Landi, Sergi Cobo, Sergi Maymí (Àlex Castro 46').
GOLS: 25' Garros (0-1); 60' Malfitani (0-2), 62' URI (1-2), 72' LANDI de penal (2-2); 78' CASTILLO (3-2).

A falta d'un quart d'hora han estat expulsat dos jugadors del Turo Peira , un per una falta que ha suposat la segona groga i l'altre per protestar. Des de la grada l'auxiliar s'ha sentit amençat  per seguidors de l'equip visitant, i després de cridar l'àrbitre han abandonat el camp. Un quart d'hora més tard, quan ha arribat la força pública, ha continuat el partit.