martes, 13 de septiembre de 2011

El CE Mataró perd en el seu debut a Segona Catalana

El CE Mataró no va poder debutar amb bon peu al grup II de Segona Catalana aquest cap de setmana. En el dia de la seva estrena i del seu retorn a la competició domèstica, els mataronins no van poder superar a la Unificació Llefià que va guanyar a feu local per un resultat de 4 a 1. Tot i l’ impacte que pot produir el resultat final, cal afegir que els groc-i-negres van estar per davant en el marcador gairebé durant tot el partit, a excepció de l’últim quart d’hora del matx quan els locals van capgirar el marcador animant-se en els darrers minuts a ampliar les diferències en el marcador.
La fitxa del partit
CF UNIFICACIÓN LLEFIÀ, 4
CE MATARÓ, 1
Llefià: Valenzuela, Monter, Barrios, Parra (Román Rodríguez, min 86), Pérez, Abad, Barbancho (Miguel Rodríguez, min 87), Azañón (Abril, min 67), Valverde (Rubio, min 80), Domínguez (Ricardo Federico, min 5) i Gómez.
Mataró: Vilarrasa, García, Raich, Pampliega (Cornet, min 77), López, Serrano, Martínez (Martín, min 60) Maymí, Domènech, Medina (Castillo, min 57) i Rueda.
Gols: 0-1 Martínez (min 6); 1-1 Barbancho (min 73); 2-1 Valverde (min 76); 3-1 Ricardo Federico (min 85); 4-1 Ricardo Federico (min 88).
Àrbitre: Sergio Álvarez Ubric. Targeta groga a Guerrero (ps) (min 37), Pérez (min 64) i Ricardo Federico (min 83) pel Llefià i a Serrano (min 10), García (min 22), Rueda (min 37) i Maymí (min 81) pel Mataró. Doble groga a Domènech (min 23+min 44) pel Mataró. Targeta vermella a Gómez (min 36) pel Llefià i a Serrano (min 83) pel Mataró.